BEGO implant markası,


BEGO implant markası, Almanya kökenli ve dünya genelinde tercih edilen implant markalarından biridir. Alman implantları dünyada ilk üretilen implantlardır ve BEGO firması da uzun dönem araştırma sonuçlarını açıkladığında diğer markalarla arasında önemli farklar olduğu ortaya çıkmıştır. Türkiye'de BEGO implant tedariki sorunsuz olarak gerçekleştirilmektedir ve ithalatçı firma hızlı ve yapıcı desteğini sürdürmektedir.

BEGO implant kullanımında cerrahi set ile implantların diğer birimlere uyumu mükemmel düzeydedir ve sistemde mikron ölçüsünde bile hataya yer yoktur. Uygulama sonrasında protez yapımı için gerekli ölçü parçaları ve laboratuvar ekipmanları da çeşitlidir ve kullanışlıdır. Ayrıca BEGO implant, farklı şekillerde protez yapımına olanak sağlayan üst yapı desteği ile de dikkat çekmektedir.

Implant seçimi diş tedavisindeki başarı için önemli bir faktördür ve hekimin yapması gereken bir tercihtir. BEGO implantların yapımı ağrısız ve zor bir işlem değildir. İşlem yapılacak bölge diş çekiminde uygulanan bölgesel uyuşturma yöntemi ile uyuşturulur ve iğne yapmadan önce sprey sıkarak iğnenin acısını azaltmak mümkün olabilir.

Implant uygulaması, çene kemiği içerisine implant yuvasının açılması ve implantın yerleştirilmesi işlemlerini içerir. Bu süreçte kullanılacak implantın çapı ve yivlerinin özelliğine göre paketinden açılan steril implant yerleştirilir. İmplant gövdesi kapak vidası ile kapatılır ve dişeti gerekli durumlarda dikilir. İmplant yüzeyi ile kemik arasında bağlantı sağlanabilmesi 2-3 aylık bir süre içerisinde gerçekleşir.


Ayrıca, her zaman uygun olmasa da flapsız implant uygulaması da mümkündür. Bu yöntemde diş eti açılmadan implant cerrahi uygulaması yapılabilir, ancak uygun olmayan durumlarda komplikasyonlar ortaya çıkabilir. Bu yöntemi uygulamak için hekimin yeterli bilgi, tecrübe ve donanıma sahip olması önemlidir. Estetik diş hekimliği, implant, ortodonti, protez, zirkonyum, laminete veneer ve porselen dişlerin kurallara uygun yapılması ile mümkündür.

Popüler Yayınlar