İmplant öncesi diş beyazlatma

Eksik dişlerin yerine implant veya köprü gibi diş tedavileri yaptırmadan önce kişinin ihtiyaçları bütün olarak değerlendirilmelidir. Özellikle gülüşünden memnun olmayan kişilere bunun sebepleri sorulmalı ve ihtiyaç duyulduğu anda diş beyazlatma,diş boyu uzatma,  dişeti estetiği gibi uygulamalar yapılmalıdır.
Diş hekimi yüzü ve gülümsemeyi bir bütün olarak değerlendirip diş eti çenenin ve yüzünün yapısı bunların birbirleriyle oranları ten rengi ve gülüş estetiği ile ilgili önerilerde bulunabilir. Her kişi için farklı olan bu tedaviler için gerekli zaman ve fiyat bilgisini verir. Hasta istediği uygulamaları bütçesine göre ve kendi ihtiyaçlarına göre tercih edebilir. Diş beyazlatma işlemi ile implant birlikte yapılacak ise önce implant uygulamasının yaptırılması tavsiye edilir. Çünkü implant işleminden sonra ağız bakımında kullanılan ağız gargaraları dişlerin yeniden renklenmesi için olumsuz etki gösterir. 
İmplant uygulaması sonrasında gerekli bekleme süresi de tamamlanır ve implantın üzerine köprü yapım aşamasına gelindiğinde diş beyazlatma işlemi uygulanabilir. Diş beyazlatma ile genellikle 2.03 ton daha açık diş rengine kavuşmak mümkündür. Diş beyazlatma ve implant uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0 212 661 69 79 nolu telefondan diş hekimi Sertaç kızılkaya için randevu alınabilir. 

Popüler Yayınlar