KÜÇÜKÇEKMECE ORTODONTİ KLİNİĞİ

ORTODONTİ ÜCRETİ
ORTODONTİ TEDAVİSİ ORTODONTİST TARAFINDAN YAPILIR
 Diş hekimleri yaptıkları tedavilere göre farklı branşlarda hizmet vermektedir. Ortodonti tedavisi yapan doktorlar Ortodonti uzmanı veya ortodontist olarak isimlendirilir. Diş teli takan bu diş hekimliği uzmanlık alanı estetik diş tedavileri içinde son derece önemli bir branştır.
Bazen aralıklı dişlerin kapatılması bazen de eğri dişlerin düzeltilmesi için ortodonti tedavisine ihtiyaç duyulmaktadır . Ortodonti tedavisinin sadece çocuk yaşta yapılabileceği ile ilgili yanlış bir kanı vardır. 
Günümüzde eğri dişlerin düzeltilmesi işlemi her yaşta uygulanabilen bir diş hekimliği tedavi yöntemidir. Ortodonti tedavisinde diş telleri dişin ön tarafına veya iç tarafına uygulanabilir. 
Diş tellerinin rengi metal veya beyaz renkli olabilir Bunun haricinde telsiz ortodonti tedavisi yapılması da artık mümkündür. Bilgisayar teknolojisi sayesinde dişlerin tasarımı yapılır ve hazırlanan şeffaf plaklar ile eğri dişler adım adım düzeltilir. Hastanın 15 günde bir değiştir diye bu şeffaf plaklar eğri dişlerin düzeltilmesinde diş teline alternatif bir tedavi yöntemi olarak sıklıkla kullanılan bir yöntem olmuştur. İstanbul Küçükçekmece ortodonti uzmanı ve Küçükçekmece diş teli tedavisi 

ORTODONTİ FİYATLARI

Yapılacak ortodonti tedavisi fiyatı dişlerin ne kadar eğri olduğuna göre değişir. Hekimin kullanacağı malzeme ve tedavi için ayıracağın zaman ortodonti fiyatını etkileyen unsurlardan bir tanesidir. Tedavi için kullanacağı malzemenin cinsi ve ortodontist tarafından uygulanacak teknik ortodonti ücretlerini farklılaştırmaktadır. 
En iyi ortodonti tedavisi sizin için doğru yapılan planlama sonrası gerçekleştirilebilir. Bu nedenle tedavi öncesi fiyat araştırmak yerine muayene olup ihtiyacınızı belirlemek ve ona göre tedavi ücreti öğrenmek daha sağlıklı olacaktır. 
Genel olarak ortodonti tedavi fiyatı 1000 euro olarak uygulanır Türk Lirası olarak 5 ile 7 bin lira arasında tutan ortodonti fiyatları vardır. Yapılacak işlemin özelliğine göre daha fazla veya daha az olabilmektedir. Size yapılacak ortodonti tedavi fiyatını öğrenmek için 0212 540 34 34 numaralı telefonu arayıp ortodonti randevusu talep edebilirsiniz.


Estetik diş hekimliği, implant, periodontoloji, ortodonti, protez, zirkonyum, laminete veneer ve porselen dişlerin kurallara uygun yapılması ile mümkündür. Diş hekimi ve diş laboratuvarı işbirliği sağlanarak gerçekleştirilir.

Popüler Yayınlar