Diş İmplant Fiyatları

İmplant fiyatı en çok araştırılan konulardan bir tanesi olduğu için bu yazıda size 2017 implant fiyatları hakkında bilgi vermeye çalışalım.2018 implant fiyatları da 2017 implant fiyatı anlaşıldığında tahmin edilebilir olacaktır. Diş tedavilerinde en çok uygulanan ve yüksek tutarlı tedavilerden bir tanesi olan implant uygulaması fiyat olarak araştırılan ve farklılık gösteren bir tedavidir. Diğer diş kaplama köprü çekim kanal tedavisi ve dolgu fiyatlarından daha yüksek olan implant ücretleri sadece implantın markası ile ilgili değil implantın uygulama tekniği klinik giderleri hekimin fiyat politikası ve en önemlisi üzerine yapılacak protez çeşidi ile farklılık gösterir.

İmplant Fiyatı mı? Kalitesi mi Önemli?

İmplantın üretim yeri implantın markası implant fiyatını etkileyen faktörlerden bir tanesidir. Bazı ülkelerdeki yatırım vergi ve ithalat politikaları nedeni ile inat ücretleri bazında yüksek olabilmektedir. Genellikle Türkiye'de kullanılan amına Amerika İsviçre ve Kore menşeli implantlardır.
Güvenilir bir implant için yüksek fiyatlar ödenmesi gerektiği yönünde bir yaygın kanaat vardır. Oysa her zaman bunun doğru olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. İmplant fiyatının yüksek olması. Ancak kaliteli bir de implantı da ucuz yaptırmak pekte mümkün olmayacaktır. Her zaman uygulama yapılan implant ile ilgili belgeyi istemelisiniz. Yani implantını olarak da görebileceğin hangi marka olduğunu barkod durumu gösteren bir belge olmalıdır.

2018 İmplant Fiyatları

Bu aşamada imkan fiyatını etkileyen faktörleri anladıktan sonra yıllara göre implant fiyatlarının ne olduğu ve olacağı hakkında bilgi vermeye çalışalım.2018 implant fiyatları hakkında söyleyebileceğim  döviz bazında olan fiyatının bir miktar daha yükseleceği. Genellikle 500-600€ civarında olan implant fiyatı aynı ölçüde kalacaktır. Ancak Türk Lirası'nın döviz karşısında değer kazanması veya kaybetmesi fiyatların değişim göstermesine bir etkendir. Alman Bego implantın kaliteli bir olarak. Her geçen gün piyasada kendini daha çok kabul ettiren alman fiyat olarak kalitesini ispat etmiş ancak uygun fiyatla uygulanan nadir implantlardan bir tanesidir. 
Diğer bir önemli implant markası da ITI STRAUMAN implant markası dır. ITI implant fiyatları Alman implant fiyatlarından daha yüksektir. 


2019 İmplant Fiyatı Ne Kadar?

Yıllar su giib akıp gidiyor. Buraya implant ücretleri ile ilgili bilgiler yazmışım. Türkiye implant fiyatları bakımından Dünya'nın bir çok ülkesine göre ucuz bir ülke. Sağlık personelinin yetenekli ve gayretli olması, iş gücünün ucuz olması nedeni ile implant fiyatları da ucuz. Almanya, Avusturya, İsviçre gibi ülkelerden Türkiye de implant

Popüler Yayınlar