İmplantın üzerine yapılan diş

İmplant diş hekimliğinde sabit protezler en çok kullanılan tedavi yöntemidir. Amerika birleşik devletleri nde 70 milyondan fazla kısmi dişsiz hastada en az bir yarım çenede eksik arka diş veya doğal dişler arasında uzun boşluklar vardır.
Diş hekimliğinde genel olarak kabul edilen gerçek kısmi dişsiz hastalar da mümkün olduğunca sabit protezlerin yapılmasıdır. İmplant diş hekimliği ilave dayanakların yerleştirilmesine olanak sağlayarak bu gerçeğin daha fazla sayıda hastaya ulaşmasına olanak sağlar.
Siman tek bir restorasyon sabit protezler için bir çok avantaj sunmaktadır. Tutuculuk, direnç ve dayanak üzerindeki yüzeyinin alanı, yükseklik, pürüzlük, makaslama kuvvetleri, giriş yolu, paralel olmayan dayanaklar ve bıçak sırtı kenarlar içerir.İmplant dayanak çapının ve açısının sınırlandırılmasına dikkat edilmelidir.
Kullanılan implantların markaları ve fiyatları da üzerine yapılacak diş kaplamasının şeklini etkiler. İmplant üzeri parçaları her marka için farklılık gösterebilir. Değişik açılarda ve değişik bir şeydi seviyelerinde dayanak parçaları olan implantlar protez açısından hekim tarafından değerlendirilir. Diş ekimi en uygun protez parçaları olan implant ile çalışmak ister.
Alman malı olan beko implantlar implant üzeri protez parçası en yaygın ve çeşitli implant markalarından bir tanesidir. İmplant fiyatı olarak diğer implantlardan pek fazla fiyat farkı olmayan Bego implantlar Kliniğimizde de tercih ettiğimiz iyi implant markalarından bir tanesidir.

Popüler Yayınlar