İmplant üzeri zirkonyum

İmplant vidas ve üzerinde diş Kaplaması
www.drsertac.com 
Kendisi için en isteyen insanlar önce bir araştırma dönemi ardından da alternatifler içerisinden aklına en yatkın olanı seçme dönemi yaşarlar.
Özellikle konu diş tedavileri olunca daha da hassas olmak gerekir. İnce eleyip sık dokumak lazım konu sağlık olunca. Bir ömür boyu kullanmak amacıyla yaptıracağınız implantlara sahip olmadan önce mutlaka iyi bir araştırma yapmak gerekir. Ağızda çekilmiş dişler varsa bunların yerine diş yapmak artık günümüz modern diş hekimliği için hiçte zor değil.
Önceden olduğu gibi eksik dişin ön ve arkasındaki dişleri kesmeye de gerek yok. Bir tane diş eksikliği olduğu için eksik dişin komşusu iki tane dişe kesmek bir çok insan için adeta bir işkenceydi. Özellikle iyi yapılmayan kaplamalar kesilmiş dişlerin zaman içerisinde çürümesine ve onların da kaybedilmesine neden olmaktaydı. Kaplama dişlerin ömrünün kısa olması en büyük sorunlardan bir tanesi de. İmplant diş tedavileri bu sorunu ortadan kaldırmak için uygulanmaya başlanmış ve boşluktaki kimin içerisine titanyumdan yapılmış yapay diş kökleri uygulanmıştır.
Ağzınızda bir veya daha fazla eksiklik varsa mutlaka Diş Hekimi tarafından kontrol edilir  hangi Tedavinin daha uygun olduğunu öğrenmenizi tavsiye ederim nokta İstanbul Küçükçekmece Cennet metrobüs durağında bulunan Korudent Diş kliniği Diş Hekimi Sertaç Kızılkaya size dişlerimizin yerine yapılabilecek diş tedavisi hakkında ayrıntılı verecektir. Randevu için 0549 347 4347 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz. Eksik dişler arttıkça yapılacak diş tedavisi değişiklik gösterir.

Aynı şekilde yapılabilecek diş tedavi planlamaları da değişiklik gösterebilmektedir. Her hekim için hastadan aldığı bilgiler ile farklı bir 000tedavi planlaması yapabilir. Yoksa bu tedavi planını hastaya sunulması ve hasta tarafından değerlendirilerek kabul edilmesi gerekir. Bu planın uygulanması için bütün sorumluluk Diş hekimine aittir. İnsan dişlerinin için herhangi birini kaybettiğinde bunu değerini daha iyi anlayabilmektedir.

Popüler Yayınlar