Lamina Diş Estetiği


LAMİNA DİŞ 05493474347
Diş hekimliğinde uygulanan en hassas estetik işlemlerden birisi olan lamina veneer diş uygulamaları ağızdaki dişin üzerine yapılan çok ince seramik estetik kaplamalardır.
Diş üzerinde uygun olmayan renk, boğa, kırık bölgeler, eski dolgular, aylık işler veya çarpık  dişlerim olduğu durumlarda tercih edilirler. Kapanışı uygun olan ve diş gıcırdatma problemi olmayan herkes bir şey yaptırabilir.
Lamina diş tedavisi estetik amaçlı uygulanır ve iki 3 saat 7 ile 10 gün içerisinde tamamlanır. İlk diş ekimi ziyaretimizde size yapılacak işlem ile ilgili bilgi verilir. Gerekir ise bir model üzerinde sizin işleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Önce ağız içerisinde hazırlık aşaması yapılır, diş yüzeyini üzerinde gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra ilk seansta ölçü alınır. Labaratuvarda hazırlana seramik kaplamalar yaklaşık beş gün sonra hazırdır. Ağızda prova edilir. Gerekli düzeltmeler için tekrar laboratuvara gönderebilir ve sizinde beğendiğiniz bir geldiğinde işleriniz üzerine yapıştırmak için artık hazırdır.
Modern yapıştırma teknikleri ile hassas bir şekilde ömür boyu kullanabilirsiniz. Doğal işlerinizde yediğiniz her şeyi mümkündür. Yalar diğer diş kaplamalarına göre daha az madde kaldırılması ve daha estetik bir görüntü vermeleri nedeniyle günümüzde en çok tercih edilen istedik uygulamaların başında gelmektedir. Hassas bir olması nedeniyle hem bir şey hazırlayan ekibin hamide ya bak bak bak çalışan teknisyenin tecrübeli ve dikkatli olması gerekir. Size uygulanabilecek bir tedavisi ve sonuçları hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0 549 347 43 47 ayrıntılı bilgi almak için 0 549 347 43 47 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz. numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.

Popüler Yayınlar