Başarılı implant

Bu yazımızda implantların başarısını etkileyen faktörler hakkında bilgi vermeye çalışacağım. İmplant her türlü diş eksikliğini ortadan kaldırmak için günümüzde başarıyla uygulanan bir diş tedavi yöntemidir. Son yıllarda ilk tedavi seçeneği olarak sunulur. Televizyon ve yazılı basından olduğu kadar İnternet üzerinden de implantlar ile ilgili bilgi edinmeye çalışan hastalar her zaman doğru bilgiye ulaşamamaktadır. Size bu yazıda implant hakkında bilmeniz gereken temel konular hakkında doğru bilgiler edip sormak istediğiniz konular içinde randevu alabileceğimiz bir telefon numarası yayımlayacağım. İmplantın tek diş eksikliği nde ve birden fazla diş eksikliği nde kullanıldığını biliyoruz. Bütün dişlerin kaybı edildiği durumlarda da implant başarı ile uygulanan bir tedavi yöntemidir. Teklif eksikliğinde yandaki dişlerin kesilmesine gerek kalmadan çekilmiş diş boşluğuna implant uygulanabilir. Burada dikkat edilmesi gereken bu diş borçlunun implant çapına ve burada bulunan kimin de implantın uzunluğuna uygun olup olmadığıdır. Kurum boyum ile implant oyu arasındaki oran birebir veya daha fazlayızİse sorunsuz bir implant uygulamak mümkündür. 
İki veya daha fazla dişin eksik olduğu durumda 4 dişe kadar eksik olan vakalardan iki implant ve üzerine 2 veya 3 diş veya dört diş uygulanabilir.
Ağzın değişik bölgelerinde diş eksikliği olması ve kimin yapacağı muayene sonrasında size kaç diş implant ve gerektiği konusunda sağlıklı bilgi almanızı sağlar. Ağzınızda hiç diş olmadığı durumlarda çene kemiğinin durumu büyük önem taşır eğer çene kemiğinde yeterli kemik hacme varsa en az altı veya sekiz İmplant ile üzerine yapılacak sabit diş köprüsü sayesinde kendi dişleriniz gibi çiğneme fonksiyonu kazanabilirsiniz.

Popüler Yayınlar