2016 diş dolgu fiyatları

Dişler çoğu zaman çürük nedeniyle hasara uğrarlar. Diş çürüğü ilk oluşmaya başladı anda soğuk hassasiyeti ile kendisini belli eder.
Yüzeyine parlaklığını yitiren diş gün geçtikçe çürüğe daha elverişli hale gelir. Diş çürüğü ilerlemeden dolgu ile tedavi edilmesi mümkündür.
Yüzey özelliğini yitirmiş olan diş tam olarak kazılarak temizlendikten sonra açılan boşluğun içerisine dolgusu yerleştirilir. Diş dolguları  amalgam ve kompozit ve olmak üzere iki çeşit malzemeden yapılır.
Günümüzde metal diş dolguları içerdiği civan nedeni ile kullanılmamaktadır. Beyaz renkli diş dolguları ön ve arka bölge için farklı cinsler de ve sertlik derecelerinde kullanılır.

Diş Dolgu Fiyatları

2019 diş dolgu fiyatları yapılacak dolgun malzemesinin kalitesine ve cinsine göre farklılık gösterebilir. Uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanabileceğiniz fiyat olarak ucuz olmazlar. İyi bir diş dolgusu uzun süre aşınma kırılma ve değiştirme yapmadan sağlıklı kullanabileceğiniz doğrudur. Dolgunun kullanım ömrü özlediğini dolgun ücret ile kıyaslandığında kaliteli yapılan diş dolguları size aslında daha ucuz fiyata mal olur. 
Diş tedavi fiyatları içerisinde fiyatları en çok merak edilen tedaviler diş taşı temizliği, estetik diş kaplama kaplama diş kaplama fiyatlarıdır. Gereği işlemlerde cerrahi işlem nerede bir çekim ücreti 20 yaş işi Ekim fiyatı, yemek diş çekimi ve implant uygulama fiyatı merak edilir bunları sırasıyla fiyatlandırmak gerektiğinde 100 TL'den başlayan dış çekim ücreti ile 500 TL'ye kadar çıka diş çekim ücretleri olabilmektedir.
Çekilecek işin kötü sayısı işin bulunduğum yer enfeksiyon olup olmaması hastanın genel sağlık durumu gibi durumlar bir çeken fiyatlarında değişiklik göstermesine neden olur.
Diş dolgu fiyatı 150 TL'den başlıyor 300 TL'ye kadar değişebilir. Yapılacak bir estetik olup olmaması, çocuğun bulunduğu yer, derin bir çürük olup olmaması da etkiler.

Popüler Yayınlar