İmplant Diş Fiyatları 2016

İmplant diş fiyatları 2016


İmplant Fiyatları
www.drsertac.com
Diş eksikliklerinin meydana getirdiği olumsuz etkileri önlemede doğala en yakın çözümün implant tedavisi olduğunu ve implant tedavisinin çene kemiğinde oluşan erimeyi de en aza indirdiğini belirtti. İmplant destekli bir protez normal kas fonksiyonuna izin verir ve doğal dişlere benzer şekilde kemiği uyararak boyutlarının korunmasını sağlar.
Diş kaybı yaşayan hastalar için implant hayat kurtarıcı bir tedavi yöntemidir. Özellikle bütün dişlerini kaybeden hastalar için protez kullanmak bir kabusa dönüşebilir. İmplant sayesinde çoğu zaman  hiç diş bulamayan ağızlarda sabit diş köprüleri yapmak mümkün olmaktadır.
İmplant uygulaması sanıldığı gibi zor bir tedavi değildir. Çene kemiği içerisinde modern diş hekimliği malzemeleri ile bir diş kökü çapı kadar küçük bir yuva açılır ve bu yuvaya uygun implant yerleştirilir.
İmplant uygulamasında en önemli konu ağızda kemik olmasıdır. Yeterli kemik bulunan hastalar için sadece ilk lan maliyetlerini karşılamak kalır. İmplant fiyatları aslında bilinen yaygın düşüncenin tam aksine yüksek değildir. Kullanım süresi göz önüne alındığında ve size verdiği fayda düşünüldüğünde kendiniz için yaptığınız en akıllı yatırımdır.
İmplantın fiyatlandırılmasında hastanın diş kaybetme nedenleri, kullanılacak implantın markası, doktorun bu konudaki tecrübesi, kliniğin fiziksel şartlarını sağlamak için harcadığı masraf ve tedavi için hekimin vereceği toplam emek  size implant diş maliyeti olarak yansır.

Popüler Yayınlar