2016 İmplant Fiyatları


Diş hekimliğinde implant uygulamaları her geçen gün artmakla beraber ekonomik olarak hastalar ve ülkeler içinde sabit gider boyutunda yekün tutmaktadır.  Bu yazımızda sizlere implant diş fiyatları hakkında bilgi vermek istiyorum.
Ucuz implant ile pahalı implantın farkı nedir? En iyi implant markası diye birşey varmıdır? En önemlisi implant yaptırırken nelere dikkat etmemiz gerekir?
Öncelikle diş tedavilerinin her kişi için farklılık gösterdiğini bilmek gerekir.  ihtiyaçlar ve beklentiler doğrultusunda yapılacak tedavi planı değişiklik gösterebilir.  Burada dikkat edilmesi gereken tedavinizi yapacak olan kliniğin veya diş hekiminin pratik uygulamalarında hem implant hem de protez diş tedavilerinde deneymli olması, her iki konuya da vakıf olmasıdır. Yani yapılacak implantların size neler  kazandıracağını ve yapım sürecindeki varsa zorlukları veya avantajları daha tedavi yapılmadan sizi muayene ettiğinde tarif etmeli ve sizinle paylaşmalıdır. Aynı şekilde protez tercihi kullandığınız zaman protez ile implant arasında, hem kullanım olarak hem de yapım sürecindeki riskler ve zorluklar bakımından sizi doğru bilgilendirmesi önemlidir.
Size yapılacak tedavi implant içeriyorsa, bu tedavi planındaki implant sayıları da farklılık gösterebilir. Dolayısı ile implant fiyatları da değişir yani 2 İmplant ile yapılacak bir kapısı implant kullanılarak yapılacak köprü arasında fiyat olarak farklılık olacaktır. Implant tedavilerini ucuza mal etmek istiyorsanız yapılacak implant sayısını azaltmanız gerekir Eğer yeterli kemik dokusu varsa implant diş sayısına azaltmanıza tavsiye etmeyiz. Ancak hiçbir şekilde ekonomik olarak ödeme gücü yetmiyorsa mecbur kaldığınız için implant sayısı azaltılabilir ucuz implant yaptırmanın bir yolu da implant fiyatının düşük olmasıdır Yani hem sayı hem de birim implant maliyetini düşürmek ucuz implant yaptırmanın bir yolu gibi görünsede Aslında alacağınız hizmet kalitesine ve malzeme kalitesini olumsuz yönde etkileyecektir bu konuyu soyle düşünmenize tavsiye ederim her bir insan için vereceğiniz 300 500 lira size ömür boyu hizmet edecek bir implant için çok düşük bir rakamdır Bu nedenle en önemlisi hekiminizi ve implant yaptıracağınız kliniği seçmeni fiyatları ikinci aşamada dikkate almanızdır.




İstanbul Diş Kliniği randevu Tel:05493474347

Popüler Yayınlar