Lamina diş kaplama fiyatı

Sosyal ortamlarda insanlar güldükleri zaman beyaz ve estetik dişlere sahip olmak isterler. Özellikle çürüklerden, renklenmiş dolgulardan, ayrık ve eksik dişlerden, kırmızı diş etlerinden şikayetçi olan erkek veya kadın karşı cinsin de ilgisini çekemez.
Estetik diş hekimliği beyaz ve yüzle orantılı dişler ile dudak ve dişlerle orantılı pembe diş etlerine sahip olmanız için çalışan bir diş branşıdır.

Kusursuz gülüşe lamine diş kaplama ile sahip olmak çoğu zaman mümkün olabilir.
Laminate porselenler yapılmadan evvel dişlerinizin estetik laminate porselen uygulamasına uygun olup olmadığına bakılır. Çarpık dişlere sahip ya da alt çenesi aşırı önde veya alt ve üst dişleri aynı hizada kapanan ve diş gıcırdatma alışkanlığı olan bireyler bu işlem için uygun adaylar değildir. Bu durumlarda önce diş teli takılması ve gerekliyse çene ameliyatı ile kapanışlarının düzeltilmesi önerilir. Akabinde laminate porselen kaplama yapılabilir ya da dişlerin formu ve sağlığında bir problem yoksa sadece bleaching ile daha beyaz dişlere kavuşulabilir. Laminate porselene karar verildikten sonra dişlerin ön yüzeyinden çok az bir aşındırma yapılarak yer hazırlığı yapılır.
Laboratuvar ortamında hazırlanan porselen kaplama benzeri estetik diş hazırlanan yerlere yapıştırılır ve beyaz ve estetik dişlere kavuşulur.



İstanbul Diş Kliniği randevu Tel:05493474347

Popüler Yayınlar