İmplanr diş yapımı

Diş eksikliğinde konforlu bir çiğneme arzu ediyorsanız implant diş yaptırmanızı tavsiye ederiz. İyi bir çiğneme yapmak sindirim sisteminin sağlıklı çalışması için vazgeçilmez bir fonksiyondur. Çiğneme fonksiyonu aksadığında sindirim sistemi en başından sekteye uğrar.
İyi bir çiğneme yapmak ancak ağız diş sağlığının iyi olması ile mümkündür. Diş çürükleri ve eksik dişler ağızdaki öğütme işleminin bozulmasına neden olacağından en kısa sürede tedavi sağlanmalıdır. Çürük dişler tedavi edilebilir eksik dişlerin yerine de diş yapılabilir. İmplant yapımı eksik diş söz konusu olduğunda uygulanan bir tedavidir. 
İmplant vidası takılmış.
İmplant üzeri diş kaplaması
İmplant diş yapımı için yeterli kemik bulunuyorsa kısa bir süre içerisinde bu kemik içerisinde bir yuva açılır ve implant bu yuvaya yerleştirilir. Lokal olarak uyuşturulan ağız içerisinde hiçbir ağrı duymadan implant yaptırmak mümkündür. İmplant uygulandıktan sonra diş hekiminin tavsiyelerine uyarsanız hiç sorun yaşamazsınız. 
İmplant diş kökü kemik işe sıkı bağlantısını tamamladıktan sonra üzerine diş kaplaması yapılır. Bu süre genellikle 2 ay kadardır. 
Yapılan implant senede bir defa mutlaka kontrol edilmeli ve temiz tutulmalıdır.
İmplant yapımında değişik implant markaları kullanılabilir. Her markanın kendine özgü özellikleri vardır. Sizin ağzınızda hangi implantın kullanılabileceğini öğrenmek için diş hekimleri ile irtibata geçiniz.
05493474347 nolu telefondan bizi arayabilirsiniz.

Popüler Yayınlar