2015 diş fiyatları

Yeni yılın yaklaşması ile beraber 2015 Diş fiyatları listesi diş hekimlerine meslek birlikleri tarafındN gönderilmeye başlanır. Geçmiş senelerde yılda iki defa değişen diş fiyatları iki yıldır sadece ocak ayında belirlenmeye başlamıştır, dünyada hemen hemen herkese pahalı gelen diş tedavi fiyatları nasıl belirlenir ve düşünüldüğü gibi diş hekimleri çok para mı kazanırlar?
Dünya genelinde diş hekimleri hem bilim hem sanat hemde bedenen çalışma yaptıkları için kazançları diğer birçok meslek sahibine göre daha yüksektir. Ancak Türkiye diş tedavi fiyatlarında nerede ise dünyada en iyi hizmeti en ucuz fiyata sunan diş hekimlerine sahiptir ve bu nedenle dünyanın birçok ülkesinden Türkiye ye diş tedavisi olmak için hastalar gelmektedir. Mesela diş tedavi fiyatları Amerikadan12-15 kat daha ucuz olan Türkiye Avrupa ülkelerinden de en az5-10 kat daha ucuz diş ve implant tedavilerinin yapıldığı bir ülkedir. 
Türkiye nin gelir seviyesine göre çok ucuz görünmese de malzemelerin tamamının yurt dışında getirildiği bu sektörede birde emek ve eğitim maliyetleri girdiğinde ucuz bir hizmet olması malesef mümkün olamamaktadır. Ucuz gibi görünen hizmetlerde de zaman içerisinde sorunlar çıkacağı bilinmelidir. 
İmplant diş fiyatları özellik ile Türkiyede çok ucuzdur ve implant yaptırmak için her yıl binlerce yerli yabancı hasta Türkiyedeki diş kliniklerine müreacaat etmektedir.

Popüler Yayınlar