Lamina Diş

Lamina Diş Güzel gülen insanlar hem kendilerine olan özgüvenleri hem de dış görünümleri ile dikkat çeker. Dişler, yüzümüzün en dikkat çeken yeri. Diş estetiğindeki son trendler ile dişteki kusurlar sorun olmaktan çıkıyor.Gelişen teknoloji sayesinde karakterinize göre diş yapınız belirlenebiliyor, gülüşünüzü bilgisayar ortamında test ederek size uygun gülümseme ayarlanıyor. Peki, siz nasıl bir gülümseme isterdiniz? Herkes tarafından fark edilen, çekici bir gülümseme mi yoksa daha entelektüel bir gülüş mü tercih edersiniz?

Yaprak porselen (Lamina Diş)Doğal bir görünümün kapılarını aralayan Laminate Veneer yöntemi, dişlerin ön yüzeylerine yerleştirilen ince porselen sayesinde inci gibi dişlere kavuşturuyor. Işığı gerçek dişler kadar iyi yansıtan yapısıyla ışıl ışıl bir gülüşün mimarı olan Laminate Veneer yöntemi, dişlerin sağlıkla kullanılmasına imkan verdiği gibi, estetik açıdan tatmin edici görünümüyle de kadınların öz güvenlerine olumlu katkıda bulunuyor.
Dişlerin ön yüzeylerindeki kırık ve aşınmalarda, dişler arası boşluklarda ve diş renk değişimlerinde olmak üzere oldukça geniş bir alanda çözümler sunan bu yöntem, gülüş üzerinde de önemli farklılıklar ortaya çıkarmaktadır. Dişlerin isteğe bağlı olarak daha geniş yapılmasına imkan veren, bu sayede dudakların da daha dolgun ve estetik açıdan daha hoş görünmesini sağlayan yaprak porselenler, yüz hatlarının da orantılı görünmesine yardımcı olur. Dişlerde şekil ve renk değişimleri yapabilen bu yöntemle estetik kusurlar kolayca giderilmekte, kişiler öz güvenlerini tazeleyebilir.

Popüler Yayınlar