2015 implant fiyatları

İmplant fiyatı eksik dişi olan veya diş çekimi gereken kişilerin en çok merak edip araştırdıkları fiyatların başında gelir. Çünkü ilk çıktıklarında implantlar fiyat olarak yüksek başarı oranı olarak düşük sonuçlar veriyorlardı. Ancak günümüzde implant fiyatları hem ucuzlamış hemde başarı oranları %95 lerin üzerine çıkmıştır. Bu sayede daha çok uygulanabilir olmuş ve seri üretim ile rekabet unsurlarının bir araya gelmesi ile de implant diş fiyatları ucuzlamıştır.
Ancak yine de implant yapımı için belirli bir ücreti gözden çıkarmak gerekir. Tam steril ortamda hassas bir çalışma gerektiren implant yapımı malzeme ve uygulama maliyetlerinin yanısıra üzerine yapılacak implant üzeri kaplama nın laboratuvar masrafları da eklendiğinde hekim veya klinik için de yüksek bir maliyet taşır. Bu maliyetin üzerine klinik masrafları ve kazanç payı da eklendiğinde ortalama toplam implant fiyatları 1000 tl ile 2000 tl aralığında olmaktadır. 
İmplant markaları implant fiyatlarını etkiler, ancak bu etkileme birkaç yüz euro yu geçmez.
İmplant diş yapımında aslında fiyattan daha önemli bir konu implantların doğru uygulanması ve üzerine yapılacak kaplamaların uzun süre iyi çiğneme ve fonksiyon sağlamasıdır. Fiyat ön planda tutulmamalıdır. Güncel implant fiyatı öğrenmek için bizi 05493474347 nolu telefondan arayabilirsinz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. 
Sağlıkla kalın.

Popüler Yayınlar